tisdag 19 maj 2009

Nostalgitripp

I dag hade vi fint sällskap på veckopromenaden (ja, det var ju några månaders sen vi var ute och gick men ambitionen finns kvar). Jenny från Malmö var hemma och vi ville visa henne hur det brukar gå till när Torshällabrudarna är ute och går. Det började helt bananas när Jenny hade jeans och skinnjacka, hon har i och för sig alltid hatat joggingbyxor men herregud vi är ju ute och sportar.

Sen gick vi runt i våra barndomsområden och mindes. Vi gick förbi lekparken där vi brukade leka och tyckte den blivit så liten, vi gick förbi skogsdungen där vi brukade hänga och tyckte björkarna blivit så stora. Sen kom vi till vår gamla skola som såg exakt likadan ut. Vaken större eller mindre, samma klotter på väggarna och samma skyltar över dörrarna.
Ja även vi var dessamma, 9D power!


Vi enades om att syslöljden var nog det ämne vi haft mest nytta av. Vi är alla väldigt syintresserade, vi fållar, tråcklar, sömsmånar och mönsterpassar. Det bästa som finns är när man köpt ett helt nytt tyg som man får sätta vantarna i och sy ett par snygga gardinuppsättningar. Fålla upp lite...

NOT!

Inga kommentarer: